Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Προχωράει η σειρά του Wonder Man


Ο Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine και Community) έκλεισε να είναι ο δημιουργός της σειράς του Wonder Man η οποία θα προβληθεί στο Disney Plus, με τον Destin Daniel Cretton να έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Το πρότζεκτ είχε ακουστεί ως φήμη το περασμένο καλοκαίρι.

Στα κόμικς ο Simon Williams είναι πλούσιος κληρονόμος μιας οικογενειακής επιχείρησης, που όμως την οδήγησε στα πρόθυρα της πτώχευσης. Έχοντας μεγάλος μίσος ενάντια τόσο στην αντίπαλη εταιρεία Stark Industries όσο και στον Tony Stark, ο Williams αποφασίζει με τη θέληση του ο Baron Zemo και οι Masters of Evil να διεξάγουν πάνω του πολλές θεραπείες με ιονική ενέργεια. Αφού έγινε ο Wonder Man, εισχωρεί στους Avengers, αλλά αποφασίζει να μην ολοκληρώσει το σχέδιο καταστροφή της ομάδας.

Το σώμα του Wonder Man αποτελείται από καθαρή ιονική ενέργεια, γεγονός που αυξάνει τη δύναμη, την αντοχή, την ικανότητα πτήσης, τη μακροζωία και την έλλειψη ανάγκης του για τροφή και αναπνοή. Πρακτικά είναι αθάνατος, γιατί λόγω της ιονικής του φύσης μπορεί και αντιστρέφει οποιοδήποτε τραύμα υποστεί. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Stan Lee, Don Heck και Jack Kirby και έκανε το ντεμπούτο του στο ένατο τεύχος του The Avengers τον Οκτώβριο του 1964. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Nathan Fillion είχε κλείσε να έχει cameo στο Guardians of the Galaxy Vol. 2 αλλά τελικά κόπηκε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου