Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Το Game of Thrones θα έχει sequel σειρά


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter το HBO έχει βάλει σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης sequel σειρά για το Game of Thrones, το οποίο θα είναι spinoff και θα επικεντρώνεται στον Jon Snow. Σε περίπτωση που προχωρήσει το πρότζεκτ, ο Kit Harington θα επαναλάβει το ρόλο του.

 Η σύνοψη του GOT είναι η εξής:
Βασισμένη στα πασίγνωστα βιβλία της σειράς φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, αυτή η εκπληκτική νέα περιπετειώδης σειρά της HBO διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα καλοκαίρια είναι σπάνια και οι χειμώνες μπορεί να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή. Από τις κόκκινες αμμουδιές του Νότου και τις άγριες πεδιάδες της Ανατολής έως τον παγωμένο Βορρά και το αρχαίο Τοίχος, που προστατεύει το Στέμμα από σκοτεινά όντα, οι ισχυρές οικογένειες των Επτά Βασιλείων επιδίδονται σε μια ανελέητη μάχη στη διαδοχή του Σιδερένιου Θρόνου. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες και προδοσίες, ιπποτισμό και τιμή, κατακτήσεις και θριάμβους. Στο Παιχνίδι του Στέμματος, θα νικήσεις ή θα πεθάνεις.
Δημιουργοί του Game of Thrones είναι οι David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίοι είχαν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους George R.R. Martin, Guymon Casady, Frank Doelger, Vince Gerardis και Carolyn Strauss. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner και Maisie Williams.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου