Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για το Astro Boy


Ο Thomas Astruc, ο οποίος είναι δημιουργός και σκηνοθέτης του δημοφιλούς franchise 'Miraculous - Tales of Ladybug & Cat Noir" θα ετοιμάσει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για το Astro Boy, το οποίο θα έχει ως βάση το ομώνυμο manga.

H Method Animation θα συνεργαστεί με την Shibuya στην παραγωγή του πρότζεκτ. Ο Astruc έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς που θα είναι CGI-3D και έχει πάρει παραγγελία για 52 ημίωρα επεισόδια. Η υπόθεση του Astro Boy αφορά την ιστορία ενός νεαρού ρομπότ, το οποίο δημιούργησε ένας επιστήμονας για να αντικαταστήσει τον πεθαμένο του γιο. Στην συνέχεια τον αναλαμβάνει ένας άλλος επιστήμονας και η αποστολή του είναι να πολεμήσει το κακό (είτε άνθρωποι είτε ρομπότ) με τις υπερδυνάμεις του.

Το Astro Boy δημιουργήθηκε από τον Osamu Tezuka και έκανε το ντεμπούτο του ως manga τον Απρίλιο του 1952. Το 1972 και το 1980 κυκλοφόρησαν οι δυο συνέχειες του manga. Τα επόμενα χρόνια δημιουργήθηκαν τρεις σειρές κινουμένων σχεδίων ενώ το 2005 και το 2009 μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη ως ταινία κινουμένων σχεδίων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου