Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Το trailer του Morbius θα το έχουμε σύντομα στις οθόνες μας;


Σύμφωνα με πληροφορίες του FandomWire το πρώτο προωθητικό τρέιλερ του Morbius πρόκειται να  κυκλοφορήσει από την Sony Pictures στις 13 Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 (ώρα Ελλάδος).

Στα κόμικς ο Δρ Michael Morbius είναι βραβευμένος βιοχημικός, ο οποίος ανακάλυψε πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του αίματος που διέλυε τα αιματοκύτταρα του. Ο Morbius δοκίμασε μια πειραματική μέθοδο θεραπείας, που συνδύαζε ορούς, τους οποίους κατασκεύασε από σώματα νυχτερίδων βαμπίρ, και ηλεκτροσόκ. Αυτός ο συνδυασμός μεταμόρφωσε τον Morbius, χαρίζοντας του υπεράνθρωπη δύναμη αλλά και ακόρεστη δίψα για αίμα ενός βαμπίρ. Δεν ήταν ένας πραγματικός νεκροζωντανός, καθώς δεν είχε πεθάνει πραγματικά. Απέκτησε γαμψώνυχα και σκότωνε για να ικανοποίηση την δίψα του για αίμα. Όμως, αφού έπινε αίμα του θύματος του, η δίψα έσβηνε και ο ίδιος πλημμύριζε από τύψεις και ενοχές. Βρέθηκε συχνά αντιμέτωπος με τον Spider-Man. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Roy Thomas και Gil Kane και έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 1971 στο 101ο τεύχος του Amazing Spider-Man.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 31 Ιουλίου. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris και Tyrese Gibson. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Burk Sharpless και Matt Sazama.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου