Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Τελείωσε η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του Sweet Tooth


Το Netflix μ' ένα βίντεο που δημοσίευσε στη φετινή Geeked Week, αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Sweet Tooth, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ της DC Comics. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα επεισόδια της σειράς.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Sweet Tooth αφηγείται την οικουμενική, οικογενειακή παραμυθένια περιπέτεια του ανθρωπόμορφου ελαφιού Γκας το οποίο εγκαταλείπει το σπίτι του στο δάσος για να ανακαλύψει τον έξω κόσμο που έχει καταστραφεί από ένα αποκαλυπτικό συμβάν. Ακολουθεί μια ετερόκλητη οικογένεια ανθρώπων και ανθρωπόμορφων μικρών ζώων, όπως είναι και ο ίδιος, και ψάχνει απαντήσεις για τον νέο κόσμο και τη μυστηριώδη υβριδική του καταγωγή.
Οι Jim Mickle και Beth Schwartz είναι οι δημιουργοί, ειδικοί παραγωγοί και showrunners του Sweet Tooth. Οι Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell και Linda Moran έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στο καστ βρίσκονται οι Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte, Stefania LaVie Owen, Neil Sandilands, Dania Ramirez και Aliza Vellani με τον James Brolin να είναι ο αφηγητής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου