Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Teaser για το Wednesday


Το Netflix με αφορμή την πρώτη ημέρας της φετινής Geeked Week, έδωσε στην κυκλοφορία ένα teaser λίγων δευτερολέπτων για το Wednesday, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.
Οι Al Gough και Miles Millar είναι οι δημιουργοί και showrunners του Wednesday, ενώ ο Tim Burton έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Η MGM/UA Television θα είναι στην παραγωγή. Η Kayla Alpert (Code Black, Up All Night) θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τους Andrew Mittman, Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Jonathan Glickman (Respect, Addams Family 2) και Gail Berman (The Addams Family, Alphas). Στο καστ βρίσκονται οι Jenna Ortega, Luis Guzman, Catherine Zeta-Jones, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, Percy Hynes White, Gwendoline Christie και Christina Ricci.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου