Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Κατέφθασε το trailer της σειράς Resident Evil


Το Netflix στο πλαίσιο της πρώτης μέρας της φετινής Geeked Week, κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της σειράς Resident Evil, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 14 Ιουλίου και η πρώτη σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Βασισμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή, εμπορικά τρομακτικά βιντεοπαιχνίδια επιβίωσης όλων των εποχών, το Resident Evil θα αφηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία σε δύο χρονικές περιόδους:Στην πρώτη περίοδο, οι 14χρονες αδελφές Τζέιντ και Μπίλι Γουέσκερ μετακομίζουν στο Νιου Ρακούν Σίτι, μια κατασκευασμένη πόλη με επιχειρήσεις στην οποία αναγκάζονται να ζήσουν στο ζενίθ της εφηβείας τους. Όμως, όσο περισσότερο χρόνο περνούν εκεί, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν ότι η πόλη δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι ο πατέρας τους ίσως να κρύβει σκοτεινά μυστικά. Μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο. Στη δεύτερη περίοδο, τουλάχιστον μια δεκαετία αργότερα στο μέλλον, στη Γη κατοικούν λιγότερο από 15 εκατομμύρια άνθρωποι και πάνω από 6 δισεκατομμύρια τέρατα - άνθρωποι και ζώα που έχουν προσβληθεί από τον ιό Τ. Η 30χρονη πλέον Τζέιντ αγωνίζεται να επιβιώσει στον Νέο Κόσμο, ενώ καταδιώκεται ακόμα από τα μυστικά του παρελθόντος της - για την αδελφή της, τον πατέρα της και την ίδια.
Ο Andrew Dabb είναι ο δημιουργός και showrunner του Resident Evil ενώ έχει και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Robert Kulzer, Oliver Berben, Marry Leah Sutton και Bronwen Hughes, με την τελευταία να κάνει τη σκηνοθεσία στα δυο πρώτα επεισόδια. Στο καστ βρίσκονται οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph και Paola Nunez. Η Constantin Film είναι στην παραγωγή.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου