Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ο Paul Reiser θα είναι ο The Legend στο The Boys


Ο Paul Reiser (Mad About You, Stranger Things, Beverly Hills Cop, My Two Dads) έχει κλείσει να υποδυθεί τον The Legend, ο οποίος στα κόμικς είναι παρωδία του Stan Lee, στην τρίτη σεζόν του The Boys.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το The Boys είναι μια ασεβής εκδοχή για το τι συμβαίνει όταν οι υπερήρωες, που είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι διασημότητες, ασκούν επιρροή όσο οι πολιτικοί και τους θαυμάζουν ως Θεούς, κακομεταχειρίζονται τις υπερδυνάμεις τους αντί να τις χρησιμοποιούν για το καλό. Είναι το αδύναμο ενάντια στο αρκετά ισχυρό, καθώς οι The Boys ξεκινούν μια ηρωική αναζήτηση για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τους "The Seven" και την ανυπέρβλητη υποστήριξη της Vought.
Ο Eric Kripke είναι ο δημιουργός και showrunner του The Boys και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Evan Goldberg,Seth Rogen, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, James Weaver, Garth Ennis και Darick Robertson. Στο καστ βρίσκονται οι Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher, Nathan Mitchell, Laz Alonso, Jack Quaid, Karen Fukuhara και Tomer Capon.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου