Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Κυκλοφόρησε το trailer του DC League of Super-Pets


Η Warner Bros. Pictures πριν από μερικά λεπτά έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο προωθητικό trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων, DC League of Super-Pets, την οποία έχει ετοιμάσει η Warner Bros. Animation. Ακόμη το στούντιο δημοσίευσε στο Twitter την αφίσα του έργου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο DC League of Super-Pets, ο Krypto the Super-Dog και ο Superman είναι αχώριστοι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και πολεμούν το έγκλημα στη Metropolis δίπλα δίπλα. Όταν ο Superman και τα υπόλοιπα μέλη της Justice League απαγάγονται, ο Krypto πρέπει να πείσει μια ομάδα ζώων από καταφύγιο, τον Ace το κυνηγόσκυλο, τον PB το γουρουνάκι, την Merton τη χελώνα και τον Chip τον σκίουρο-να μάθουν τις δικές τους νέες δυνάμεις και να τον βοηθήσουν να σώσει τους υπερήρωες.
Το DC League of Super-Pets θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 20 Μαΐου του 2022. Ο Jared Stern και Sam Levine έχουν κάνει τη σκηνοθεσία, με τον πρώτο να έχει γράψει το σενάριο. Οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Keanu Reeves, Marc Maron και Jameela Jamil είναι στο φωνητικό καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου