Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Hawkeye;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Hawkeye, όπου οι περισσότερες είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 59/100 με βάση 9 κριτικές, όπου οι 3 είναι θετικές και οι 6 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 91/100 με βάση 22 κριτικές, όπου οι 20 είναι θετικές και οι 2 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη μετά το blip. Ο πρώην Εκδικητής Clint Barton έχει φαινομενικά μια εύκολη αποστολή: να είναι με την οικογένεια του τα Χριστούγεννα. Είναι εφικτό; Ίσως με τη βοήθεια της Kate Bishop, μιας 22χρονης τοξοβόλου που έχει όνειρο να γίνει Υπερηρωίδα. Οι δυο τους αναγκάζονται να συνεργαστούν όταν μια παρουσία από το παρελθόν του Barton απειλεί να εκτροχιάσει κάτι παραπάνω από το εορταστικό πνεύμα.
Ο Jonathan Igla είναι ο δημιουργός και ειδικός παραγωγός του Hawkeye. Οι Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Florence Pugh, Tony Dalton, Alaqua Cox και Zahn McClarnon βρίσκονται στο καστ. Οι Amber Finlayson και Katie Ellwood και Rhys Thomas έχουν κάνει τη σκηνοθεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου