Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Στα 60 εκατομμύρια το άνοιγμα του Ghostbusters: Afterlife


Το Ghostbusters: Afterlife στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office κατάφερε να μαζέψει 60 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έχει συγκεντρώσει 44 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικάνικο box office και 16 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office (έχει κυκλοφορήσει σε 31 χώρες).

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Από τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον παραγωγό Ivan Reitman, έρχεται το νέο κεφαλαίο του αρχικού σύμπαντος των Ghostbusters. Στο Ghostbusters: Afterlife, όταν μια ανύπαντρη μητέρα και τα δυο παιδιά της μετακομίζουν σε μια μικρή πολή, ξεκινούν να ανακαλύπτουν την σύνδεση που έχουν με τους αρχικούς ghostbusters και την κρυμμένη κληρονομιά που άφησε πίσω του ο παππούς τους. Το σενάριο έχουν γράψει οι Jason Reitman και Gil Kenan.
Το Ghostbusters: Afterlife θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jason Reitman σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Gil Kenan. Οι Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd και Celeste O'Connor, Logan Kim και Oliver Cooper βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου