Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Αποκαλύφθηκε το cast του Injustice


Το The Hollywood Reporter αποκάλυψε το φωνητικό καστ της ταινίας κινουμένων σχεδίων Injustice, η οποία θα έχει ως βάση το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Injustice: Gods Among Us" και το κόμικ του Tom Taylor "Injustice: Gods Among Us: Year One".

Ο Justin Hartley θα χαρίσει τη φωνή του στον Superman, ο Anson Mount στον Batman, η Laura Bailey στην Lois Lane και την Rama Kushna, ο Zach Callison στους Damian και Jimmy Olsen, ο Brian T. Delaney στον Green Lantern, ο Brandon Michael Hall στον Cyborg, ο Edwin Hodge στους Mr. Terrific και Killer Croc, ο Oliver Hudson στον Plastic Man, η Gillian Jacobs στην Harley Quinn, ο Yuri Lowenthal στους Mirror Master, Flash και Shazam, ο Derek Phillips στους Nightwing και Aquaman, ο Kevin Pollak στους Joker και Jonathan Kent, η Anika Noni Rose στην Catwoman, ο Reid Scott στους Green Arrow και Victor Zsasz, ο Faran Tahir στουν Ra's al Ghul, ο Fred Tatasciore στον Captain Atom, η Janet Varney στην Wonder Woman και ο Andrew Morgado στον Mirror Master Soldier.

Ο Matt Peters (Justice League Dark) θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Ernie Altbacker (Batman: Hush). Οι Rick Morales (Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge) και Jim Krieg έχουν καθήκοντα παραγωγού ενώ ο Sam Register έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Το Injustice αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Warner Bros. Home Entertainment.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου