Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ο Dwayne Johnson δεν θα πάρει μέρος στα Fast 10 και Fast 11


Ο Dwayne Johnson σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter για την προώθηση του Jungle Cruise, αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στο καστ των Fast and Furious 10 και Fast and Furious 11.

Η σύνοψη του F9 είναι η εξής:
Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.
Το F9 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 17 Ιουνίου από την Tulip Entertainment. Ο Justin Lin σκηνοθετεί από σενάριο του Daniel Casey. Οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Charlize Theron, Helen Mirren, Francis Ngannou, Michael Rooker και Ozuna αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου