Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Teaser trailer για το The Witcher: Nightmare of the Wolf


Το Netflix πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων, The Witcher: Nightmare of the Wolf, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 23 Αυγούστου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο κόσμος του "Γητευτή" διευρύνεται μέσα από αυτήν την άνιμε ιστορία για τις ρίζες του ήρωά μας: πριν από τον Γκέραλτ, υπήρχε ο μέντοράς του, ο Βέσεμιρ, ένας αδίστακτος νεαρός γητευτής που ξέφυγε από μια ζωή μέσα στη φτώχεια, για να σφάζει τέρατα έναντι χρημάτων. Όταν όμως ένα περίεργο νέο τέρας ξεκινά να τρομοκρατεί ένα πολιτικά τεταμένο βασίλειο, ο Βέσεμιρ μπαίνει σε μια τρομακτική περιπέτεια που τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος.
Ο Kwang Il Han (The Boondocks) έχει κάνει τη σκηνοθεσία και ο Beau DeMayo (The Originals) έχει γράψει το σενάριο και είναι παραγωγός. Η showrunner του The Witcher, Lauren Schmidt Hiss έχει καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ και στην παραγωγή βρίσκεται το Studio Mir. Οι Theo James, Graham McTavish και Mary McDonnell έχουν χαρίσει τις φωνές τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου