Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Πρώτες αντιδράσεις για το Old


Χθες πραγματοποιήθηκε πρώιμη προβολή του Old και μέλη του ηλεκτρονικού τύπου τηςς Αμερικής μοιράστηκαν τις πρώτες εντυπώσεις τους για την ταινία με αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Αυτό το καλοκαίρι, ο οραματικός κινηματογραφιστής, Μ Νάιτ Σιάμαλαν, μας αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ για μια οικογένεια που κάνει διακοπές σε ένα τροπικό μέρος και που θα ανακαλύψει ότι η απομονωμένη παραλία που επέλεξε να χαλαρώσει για λίγες ώρες με κάποιο τρόπο κάνει τους ανθρώπους να γερνούν γρήγορα ... συμπυκνώνοντας ολόκληρη τη ζωή τους στη διάρκεια μιας μέρας.
Το Old αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Ιουλίου από την Tulip Entertainment. Ο M. Night Shyamalan σκηνοθετεί από δικό του σενάριο και έχει χρέη παραγωγού μαζί με τους Ashwin Rajan και Marc Bienstock, ενώ ο Steven Schneider έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Gael Garcia Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Rufus Sewell, Embeth Davidtz και Emun Elliott.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου