Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Ruby Rose θα υποδυθεί την Batwoman


Το CW ανακοίνωσε πως η Ruby Rose πήρε τον ρόλο της Kate Kane και θα κάνει το ντεμπούτο της στο Arrowverse τον Δεκέμβριο στο ετήσιο crossover. Η Rose θα επαναλάβει τον ρόλο της Batwoman στην ομώνυμη σειρά του χαρακτήρα.

Στα κόμικς η Kate Kane/Batwoman έχει παρόμοιο υπόβαθρο με τον Batman καθώς και αυτή προέρχεται από πλούσια οικογένεια αλλά είναι άγνωστοι οι λόγοι που την ώθησαν να γίνει τιμωρός του εγκλήματος. Έχει ικανότητες στις πολεμικές τέχνες και διαθέτει ένα οπλοστάσιο υψηλής τεχνολογίας. Η Caroline Dries (The Vampire Diaries) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο του πιλότου και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Geoff Johns. Η Berlanti Productions θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τις DC Entertainment και Warner Bros. Television.

Η Ruby Rose την περσινή χρονιά είχε τις ταινίες xXx: Return of Xander Cage, John Wick: Chapter 2 και Pitch Perfect 3 και για το 2018 έχει το The Meg, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την επερχόμενη Παρασκευή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου