Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Θα δούμε την Wildcat στο Stargirl


Η Yolanda Montez aka Wildcat σύμφωνα με πληροφορίες του Omega Underground θα εμφανιστεί στο Stargirl. Ο Geoff Johns θα είναι ο δημιουργός και ειδικός παραγωγός της σειράς που θα προβληθεί στο DC Universe στο 2019. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Warner Bros. Television, Mad Ghost Productions και Berlanti Productions.

Στα κόμικς η μητέρα της Yolanda έκανε πειράματα ενώ ήταν έγκυος σ'αυτή. Αφού γεννήθηκε στο Μεξικό, η Yolanda καθώς μεγάλωνε άρχισε να αναπτύσσει υπεράνθρωπες ικανότητες. Επίσης είναι η βαφτισιμιά του Ted Grant ο οποίος ήταν ο ήρωας Wildcat την δεκαετία του 1940 και διατέλεσε μέλος της Justice Society. Τελικά πήρε τον μανδύα του Wildcat όταν έμαθε να ελέγχει τις δυνάμεις της.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Stargirl ακολουθεί την δευτεροετή μαθήτρια στο Λύκειο Courtney Whitmore, η οποία εμπνέει μια ανόμοια ομάδα νεαρών ηρώων για να σταματήσει κακοποιούς από το παρελθόν. Η σειρά επαλανσάρει την Stargirl και την πρώτη υπερηρωική ομάδα, την Justice Society of America, σε μια διασκεδαστική, συναρπαστική και απρόβλεπτη σειρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου