Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Το Cowboy Ninja Viking πλέον δεν έχει πρεμιέρα


Η Universal αφαίρεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cowboy Ninja Viking, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου του 2019, ένα μήνα πριν την έναρξη της παραγωγής.

Σύμφωνα με πηγές του Collider τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί επ' αόριστον, με την ταινία όμως να παραμένει σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης. Η Michelle MacLaren θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Dan Mazeau και Ryan Engle. Οι Chris Pratt, Michael De Luca, Guymon Casady και Mark Gordon θα έχουν καθήκοντα παραγωγού ενώ η Sara Scott θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Universal Pictures. 

Ο Pratt έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει και θα υποδυθεί τον Duncan, έναν νέου είδους δολοφόνου που έχει ικανότητες από τρεις διαφορετικές προσωπικότητες: Ενός cowboy, ενός ninja και ενός Viking. Η Priyanka Chopra είναι σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο της Sara Nix, η οποία είναι ψυχολόγος που της έχει αναταθεί η παρακολούθηση του Duncan και μπορεί να έχει αναπτύξει συναισθήματα γι 'αυτόν, παρά την επαγγελματική φύση της σχέσης τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου