Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

The Umbrella Academy: Κατέφθασε το teaser trailer της τελευταίας σεζόν


Το Netflix πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του The Umbrella Academy, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 8 Αυγούστου και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Η σύνοψη του τρίτου κύκλου είναι η εξής:
Αφού βάζει τέλος στη συντέλεια του 1963, η Ακαδημία της Ομπρέλας επιστρέφει στο παρόν, πεπεισμένη ότι απέτρεψε την αρχική Αποκάλυψη και διόρθωσε το απομακρυσμένο χρονολόγιο μια για πάντα. Ύστερα όμως από μια σύντομη πανηγυρική στιγμή, τα αδέλφια συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς (εντάξει, καθόλου) όπως τα άφησαν. Ελάτε στην Ακαδημία του Σπουργιτιού. Έξυπνα, κομψά και θερμά όσο μια θάλασσα από παγόβουνα, τα Σπουργίτια συγκρούονται αμέσως με την Ακαδημία της Ομπρέλας σε μια βίαιη αντιπαράθεση που αποδεικνύεται ότι είναι το τελευταίο που τους απασχολεί όλους. Αντιμετωπίζοντας τις δικές τους προκλήσεις, απώλειες και εκπλήξεις και, παράλληλα, μια άγνωστη καταστροφική οντότητα που σπέρνει τον όλεθρο στο Σύμπαν (που μπορεί να οφείλεται σε αυτούς), το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πείσουν τη νέα και πιθανώς καλύτερη οικογένεια του μπαμπά να τους βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη που προκάλεσε η άφιξή τους. Θα βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στη ζωή που είχαν πριν από την Αποκάλυψη; Ή μήπως αυτός ο νέος κόσμος πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα από μια απλή ανωμαλία στο χρονολόγιο;
Ο Jeremy Slater είναι ο δημιουργός του The Umbrella Academy και ο Steve Blackman είναι showrunner και ειδικός παραγωγός. Στο καστ βρίσκονται οι Elliot (Ellen) Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Mary J. Blige, Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley, Ashley Madekwe, John Magaro και Kate Walsh.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου