Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του TWD: Daryl Dixon


Το AMC πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Η σύνοψη του φιλμ/σόου είναι η εξής:
Στη νέα σειρά, ο εξουθενωμένος Ντάριλ Ντίξον (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Ντάριλ θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις.
Ο David Zabel είναι ο δημιουργός και showrunner της σειράς, ενώ έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Angela Kang, Scott M. Gimple, Norman Reedus, Greg Nicotero, Brian Bockrath και Daniel Percival. Οι Norman Reedus, Clémence Poésy, Adam Nagaitis (Chernobyl), Anne Charrier, Eriq Ebanouey, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Puech Scigliuzzi, Melissa McBride και Manish Dayal.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου