Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Στα 194 εκατομμύρια το άνοιγμα του Godzilla x Kong: The New Empire


Το Godzilla x Kong: The New Empire κατάφερε να μαζέψει 194 εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office, ξεπερνώντας τις σχετικές προβλέψεις. Η ταινία στο Αμερικάνικο box office έχει συγκεντρώσει 80 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές έχει συλλέξει 114 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του "Γκοτζίλα vs.Κονγκ" με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.
Το Godzilla x Kong: The New Empire έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 28 Μαρτίου από την Tanweer. Ο Adam Wingard σκηνοθετεί από σενάριο των Terry Rossio, Jeremy Slater και Simon Barrett. Το καστ αποτελούν οι Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns και Rachel House.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου