Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Superman: Βρέθηκε ο Jonathan Kent


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheWrap ο Pruitt Taylor Vince (The Walking Dead, The Mentalist, Murder One) πήρε ρόλο στο Superman και πρόκειται να ενσαρκώσει τον Jonathan Kent, ο οποίος στα κόμικς είναι ο θετός πατέρας του Kal-El στη Γη.

Οι David Corenswet, Rachel Brosnahan, Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría, Nicholas Hoult, Sara Sampaio, Skyler Gisondo, Sean Gunn, Miriam Shor και Wendell Pierce είναι στο καστ. Η υπόθεση θα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Superman να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.

Ο James Gunn θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Οι James Gunn και Peter Safran έχουν καθήκοντα παραγωγού και τα DC Studios είναι στην παραγωγή. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Ιουλίου του 2025.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου