Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ο Steve Buscemi πήρε ρόλο στη δεύτερη σεζόν του Wednesday


Ο Steve Buscemi έκλεισε για ρόλό στη δεύτερη σεζόν του Wednesday, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ρόλο που θα υποδυθεί ο Buscemi, αλλά σύμφωνα με πηγές του σάιτ θα είναι ο νέος Διεθυντής στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η σειρά είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Γουένσντεϊ προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.
Οι Al Gough και Miles Millar είναι οι δημιουργοί και showrunners του Wednesday, ενώ ο Tim Burton έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Στο καστ βρίσκονται οι Jenna Ortega, Luis Guzman, Catherine Zeta-Jones, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, Percy Hynes White, Gwendoline Christie και Christina Ricci.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου