Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Άλλαξε και πάλι η πρεμιέρα του Kraven The Hunter


Η Sony Pictures για ακόμη μία φορά άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kraven The Hunter στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το στούντιο μετέφερε την πρεμιέρα της ταινίας από τις 30 Αυγούστου για τις 13 Δεκεμβρίου.

Στα κόμικς ο Kraven the Hunter, γεννήθηκε με το όνομα Sergei Kravinoff, είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός στο κόσμο και σκότωσε ότι συνάντησε στο δρόμο του και αυτό θα τον κάνει να αποφασίσει να κυνηγήσει τον Spider-Man. Ο Kraven είναι ετεροθαλής αδελφός του The Chameleon, ο οποίος είναι ο πρώτος κακός που συνάντησε ο Spider-Man. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Stan Lee και Steve Ditko και έκανε το ντεμπούτο του στο Marvel Universe στο 15ο τεύχος του The Amazing Spider-Man τον Αύγουστο του 1964.

Οι Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Fred Hechinger, Ariana DeBose, Alessandro Nivola, Christopher Abbott και Levi Miller βρίσκονται στο καστ. Ο J.C. Chandor έχει κάνει τη σκηνοθεσία και οι Art Marcum, Matt Holloway και Richard Wenk έχουν γράψει το σενάριο. Οι Matt Tolmach και Avi Arad έχουν χρέη παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου