Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Κριτική για το Knuckles


Όταν το Φεβρουάριο του 2022 η Paramount Pictures είχε ανακοινώσει πως μαζί με το Sonic the Hedgehog 3, θα ετοιμάσει και spinoff σειρά για τον Knuckles του Idris Elba, είχα δει την είδηση με θετικό μάτι μιας και ο χαρακτήρας είχε ξεχωρίσει στο ντεμπούτο του στο sequel του Sonic the Hedgehog.

Το Knuckles είναι ένα διασκεδαστικό spinoff από τον κόσμο του Sonic the Hedgehog, πέρασε ευχάριστα η ώρα παρακολουθώντας τα έξι επεισόδια. Άλλωστε δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για τη σειρά. Η υπόθεση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, άλλα εξυπηρετεί το ύφος του franchise. Το αγαπημένο μου επεισόδιο είναι το The Flames of Disaster και η σκηνή που ξεχώρισα ήταν αυτή με τη μητέρα του Wade, Wendy Whipple, να λέει συνεχώς λάθος το όνομα του Knuckles. Όσον αφορά το υποκριτικό κομμάτι, την παράσταση κλέβει ο Adam Pally ως Wade Whipple, δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο η συνεργασία του με τον Knuckles. Πολύ καλές ήταν και οι Stockard Channing και Edi Patterson. Οι σκηνές μάχης ήταν σε καλό επίπεδο παρότι δεν ήταν πολλές στον αριθμό, το οπτικά ήταν άρτια και η επιλογή των τραγουδιών ήταν άριστη.
Το πιο σημαντικό αρνητικό σημείο που εντόπισα ήταν απουσία ενός δυνατού κακού, κάτι που επηρέασε και την πλοκή της σειράς. Παρ'ολα αυτά το πρόσημο παραμένει θετικό. Τέλος εντύπωση μου έκανε που δεν είχαμε κάποιο σετάρισμα για το τρίτο Sonic the Hedgehog, ήλπιζα η Sega η Paramount να μας έδιναν κάποιο tease μέσω κάποιας post-credits σκηνής.

Βαθμολογία: 8/10

Trailer:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου