Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Άρχισε η παραγωγή του Thunderbolts


Τα Marvel Studios ανέβασαν πριν από λίγη ώρα στο Twitter ένα βίντεο με την Florence Pugh από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Thunderbolts, τα οποία έχουν ξκινήσει και γίνονται στην Ατλάντα.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan, Harrison Ford, Lewis Pullman και Geraldine Viswanathan βρίσκονται στο καστ. Ο Jake Schreier σκηνοθετεί από σενάριο της Joanna Calo. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 2 Μαΐου του 2025.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου