Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ο Louis Landau πήρε ρόλο στο Butterfly


Ο Louis Landau (Rivals, The Serpent Queen) έκλεισε για να έχει βασικό ρόλο στο Butterfly, το οποίο θα έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel του Arash Amel που έχει κυκλοφορήσει από την BOOM! Studios.

Οι Daniel Dae Kim και Reina Hardesty έχουν πάρει πρωταγωνιστικούς ρόλους και η σειρά έχει πάρει παραγγελία από το Prime Video για έξι επεισόδια. Ο Ken Woodruff (The Mentalist, Gotham) θα έχει χρέη showrunner και θα είναι δημιουργός μαζί με την Steph Cha. Θα έχουν και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Daniel Dae Kim, John Cheng, Stephen Christy, Ross Richie, Arash Amel και Adam Yoelin. Ο Kitao Sakurai θα σκηνοθετήσει δυο επεισόδια.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον David Jung, έναν αινιγματικό, εξαιρετικά απρόβλεπτο πρώην πράκτορα της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ που ζει στη Νότια Κορέα, του οποίου η ζωή γίνεται κομμάτια όταν οι συνέπειες μιας αδύνατης απόφασης από το παρελθόν του επιστρέφει και τον στοιχειώνει και βρίσκει τον εαυτό του να τον κυνηγάει η Rebecca, μια θανατηφόρα, κοινωνιοπαθή νεαρή πράκτορας που έχει ως αποστολή να τον σκοτώσει.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου