Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Δείτε το νέο trailer για το Aquaman 2


Με αφορμή την έναρξη της προ πώλησης των εισιτηρίων του Aquaman and The Lost Kingdom στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Warner Bros. Pictures κοινοποίησε στο διαδίκτυο ένα νέο trailer για την ταινία ενώ πριν από μερικές μέρες είχε αποκαλύψει μέσω Twitter το καινούργιο poster.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Μπλακ Μάντα διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον κατατροπώσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.
Το Aquaman and The Lost Kingdom είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 21 Δεκεμβρίου από την Tanweer. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο του David Leslie Johnson-McGoldrick. Οι Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Randall Park, Pilou Asbaek, Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan, Nicole Kidman και Temuera Morrison βρίσκονται στο καστ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου