Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ο Edward Berger εκτός απροόπτου θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του Jason Bourne


Ο Edward Berger (All Quiet On The Western Front) είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Jason Bourne που ετοιμάζει η Universal Pictures. Σύμφωνα με πηγές του Deadline το στούντιο σκοπεύει να προσεγγίσει τον Matt Damon για να επιστρέψει στo frnachise, αλλά αυτό θα γίνει όταν τελειώσει η συγγραφή του σεναρίου.

Η σύνοψη του Jason Bourne είναι η εξής:
Εννέα χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο πρώην ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν ξαφνικά καλείται να επιστρέψει στο προσκήνιο, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του και τη δολοφονία του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ελέγχει κάθε διαθέσιμο δίκτυο επικοινωνίας και κατ' επέκταση την παγκόσμια τρομοκρατία καθώς και όλα τα μέσα της νέας τεχνολογίας προς όφελος της αμερικανικής κυβέρνησης.
Το Jason Bourne έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 από την UIP Greece. Ο Paul Greengrass είχε κάνει τη σκηνοθεσία και είχε γράψει το σενάριο μαζί με τον Christopher Rouse. Στο καστ ήταν οι Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel, Riz Ahmed, Ato Essandoh και Scott Shepherd. Το έργο με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να μαζέψει στο παγκόσμιο box office 415.5 εκατομμύρια δολάρια.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου