Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Launch Trailer για το Final Fantasy XVI


H Square Enix στο πλαίσιο του PlayStation Showcase 2023, πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer για το επερχόμενο Final Fantasy XVI το οποίο έχει τον τίτλο "Salvation".

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Η 16η αυτόνομη έκδοση της θρυλικής σειράς Final Fantasy σηματοδοτεί μία πιο σκοτεινή εκδοχή για το RPG με περίπλοκη ιστορία εκδίκησης, συγκρούσεις εξουσίας και αναπόφευκτη τραγωδία. Το Final Fantasy XVI επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι. Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν έξι πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, ο First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό RPG δράσης από την ομάδα των βετεράνων του Final Fantasy. .
Το Final Fantasy XVI είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμο σε PC και PlayStation 5. Οι Hiroshi Takai και Kazutoyo Maehiro είναι οι creative directors, με τον τελευταίο να έχει γράψει και το σενάριο. Χρέη παραγωγού έχει ο Naoki Yoshida.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου