Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Κατέφθασε το Gameplay Trailer του Assassin's Creed Mirage


Η Ubisoft με αφορμή το PlayStation Showcase 2023, πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο Gameplay Trailer του Assassin's Creed Mirage, το οποίο θα έχει στο επίκεντρο τον στον Basim.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Απολαύστε την πατρίδα του πρωτότυπου Assassins σε αυτήν τη νέα συναρπαστική περιπέτεια ανοιχτού κόσμου με επίκεντρο την αφήγηση. 15 χρόνια μετά από τότε που το Assassin’s Creed επαναπροσδιόρισε την περιπέτεια, απολαύστε το χαρακτηριστικό παρκούρ και στελθ της σειρά, όπως ποτέ άλλοτε – στο Assassin's Creed Mirage. Σε αυτήν τη μικρότερης κλίμακας επιστροφή στα βασικά της περιπέτειας του Assassin, θα γίνετε ο Basim, ένας νεαρός κλέφτης που αναζητά απαντήσεις. Περιπλανηθείτε σε πολύ λεπτομερείς, αντιδραστικούς και πολύβουους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα και αποκαλύψτε τα μυστήρια του παρελθόντος καθώς πολεμάτε για να διασφαλίσετε το μέλλον σας. Κυνηγήστε τις σκιές. Γίνετε ο απόλυτος δολοφόνος.
Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia και PC. Ο Stéphane Boudon είναι ο creative director και η Sarah Beaulieu έχει γράψει το σενάριο.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου