Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Thunderbolts


Σύμφωνα με το Deadline τα Marvel Studios αποφάσισαν να αναβάλουν την έναρξη των γυρισμάτων του Thunderbolts λόγω της απεργίας του Σωματείου των Σεναριογράφων της Αμερικής, η οποία επρόκειτο να γίνει σε τρεις εβδομάδες στην Ατλάντα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει μετά το τέλος της απεργίας. Ακόμη σταμάτησαν και τα γυρίσματα της σειράς Wonder Man.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan, Harrison Ford, Ayo Edebiri και Steven Yeun βρίσκονται στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 26 Ιουλίου του 2024. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Lee Sung Jin έχει γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου