Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Η Adeline Rudolph πήρε το ρόλο της Kitana στο Mortal Kombat 2


Η Adeline Rudolph (The Chilling Adventures of Sabrina) έκλεισε για να ενσαρκώσει την Kitana στο Mortal Kombat 2. Οι Karl Urban και Tati Gabrielle έχουν ανακοινωθεί ως νέες προσθήκες. Ο Simon McQuoid θα κάνει τη σκηνοθεσία και ο Jeremy Slater (The Exorcist, Moon Knight, The Umbrella Academy) έχει γράψει το σενάριο.

Η σύνοψη του Mortal Kombat είναι η εξής:
Στο Mortal Kombat ο μαχητής του MMA, Cole Young, ο οποίος έχει συνηθίσει να δέχεται χτυπήματα για να βγάζει χρήματα, αγνοεί την κληρονομιά του - ή δεν γνωρίζει τον λόγο που ο αυτοκράτορας του Outworld, Shang Tsung έστειλε τον καλύτερο πολεμιστή του, Sub-Zero, ο οποίος έχει υπερφυσικές δυνάμεις, για να κυνηγήσει τον Cole. Φοβούμενος για την ασφάλεια της οικογένειάς του, ο Cole ψάχνει για τη Sonya Blade προς την κατεύθυνση του Jax, ενός Ταγματάρχη ειδικών δυνάμεων που φέρει το ίδιο παράξενο σημάδι με δράκο που έχει ο Cole από τότε που γεννήθηκε. Σύντομα, βρίσκεται στον ναό του Λόρδου Raiden, ενός Πρεσβύτερου Θεού και προστάτη του Γη, που χορηγεί καταφύγιο σε όσους φέρουν το σημάδι. Εδώ, ο Cole εκπαιδεύεται με τους έμπειρους πολεμιστές Liu Kang, Kung Lao και τον πονηρό μισθοφόρο Kano, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους πρωταθλητές της Γης ενάντια στους εχθρούς του Outworld σε μια μάχη για το σύμπαν. Αλλά ο Cole θα πιεστεί αρκετά σκληρά για να ξεκλειδώσει την arcana του - την τεράστια δύναμη μέσα από την ψυχή του - εγκαίρως για να σώσει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και να σταματήσει τον Outworld μια για πάντα;
Το Mortal Kombat έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Αυγούστου του 2021 από την Tanweer. Ο Simon McQuoid σκηνοθέτησε από σενάριο των Greg Russo και Dave Callaham. Στο καστ βρίσκονται οι Joe Taslim, Ludi Lin, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Sisi Stringer, Jessica McNamee, Josh Lawson, Lewis Tan, Chin Han, Max Huang και Hiroyuki Sanada.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου