Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Κατέφθασε το teaser trailer της δεύτερης σεζόν του Sweet Tooth


Το Netflix πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του Sweet Tooth, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Απριλίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Sweet Tooth αφηγείται την οικουμενική, οικογενειακή παραμυθένια περιπέτεια του ανθρωπόμορφου ελαφιού Γκας το οποίο εγκαταλείπει το σπίτι του στο δάσος για να ανακαλύψει τον έξω κόσμο που έχει καταστραφεί από ένα αποκαλυπτικό συμβάν. Ακολουθεί μια ετερόκλητη οικογένεια ανθρώπων και ανθρωπόμορφων μικρών ζώων, όπως είναι και ο ίδιος, και ψάχνει απαντήσεις για τον νέο κόσμο και τη μυστηριώδη υβριδική του καταγωγή.
Οι Jim Mickle και Beth Schwartz είναι οι δημιουργοί, ειδικοί παραγωγοί και showrunners του Sweet Tooth. Οι Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell και Linda Moran έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στο καστ βρίσκονται οι Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte, Stefania LaVie Owen, Neil Sandilands, Dania Ramirez και Aliza Vellani με τον James Brolin να είναι ο αφηγητής.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου