Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Jon Spaihts θα γράψει το σενάριο του Gears of War


Ο Jon Spaihts (Dune, Dune: Part Two και Doctor Strange) έκλεισε να γράψει το σενάριο της live-action ταινίας μεταφοράς του Gears of War που ετοιμάζει το Netflix, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety.

Η σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών ακολουθεί μια κοινωνία διαιρεμένη και στα πρόθυρα της κατάρρευσης έρχεται αντιμέτωπη με την απόλυτη εξόντωση από την τερατώδη απειλή των Locust. Η Delta Squad, μια ετερόκλητη ομάδα με επικεφαλής τον ξεπεσμένο λοχία Μάρκους Φίνιξ, αναλαμβάνει να ηγηθεί της τελευταίας εξέγερσης της ανθρωπότητας. Η σειρά έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς για τον επαναπροσδιορισμό του είδους παιχνιδιών shooter τακτικής τρίτου προσώπου και συνεργασίας, ενώ συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο ένθερμους φαν στον κόσμο του gaming.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο η διάσημη υπηρεσία streaming ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την The Coalition για τη δημιουργία του σύμπαντος του Gears of War, η οποία εκτός από τη live-action ταινία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μία ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου