Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

The Flash: Η Nia Nal θα εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν


Η Nicole Maines έκλεισε να επαναλάβει το ρόλο της Nia Nal σ' ένα επεισόδιο της ένατης σεζόν του The Flash και θα συνεργαστεί με την Iris West-Allen για να λύσουν ένα μυστήριο. Η τελευταία σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου του 2023.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής: 
Αφού πρώτα ήταν μάρτυρας στην δολοφονία της μητέρας του, για την οποία κατηγορήθηκε άδικα ο πατέρας του ότι την διέπραξε, ο Barry Allen θα μεγαλώσει μαζί με τον ντετέκτιβ West και την οικογένεια του. Καθώς ο Allen θα μπει στην εφηβεία, θα γίνει ένας εξαίρετος επιστήμονας της δικανικής στο αστυνομικό τμήμα της Central City αλλά θα είναι κοινωνικά παράξενος, και το παρελθόν του δεν το βοήθα να αλλάξει. Ο Allen προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θάνατο της μητέρας του και σε μια ερευνά του θα βρεθεί σε ένα ατύχημα που θα τον αφήσει για εννέα μήνες σε κώμα. Όταν θα ξυπνήσει θα μάθει ότι έχει την ικανότητα να τρέχει με υπεράνθρωπη ταχύτητα αλλά και ότι άλλοι πολλοί έχουν παρόμοιες δυνάμεις. Με την βία να αυξάνεται συνεχώς στη πόλη, ο Allen θα αποφασίσει να γίνει ο προστάτης της Central City με την βοήθεια των φίλων του που ξέρουν το μυστικό του.
Δημιουργοί του The Flash είναι οι Greg Berlanti, Geoff Johns και Andrew Kreisberg και οι Berlanti, David Nutter, Gabrielle Stanton, Sarah Schechter, Aaron Helbing και Todd Helbing έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, και Jesse L. Martin.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου