Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Διάφορες ημερομηνίες κυκλοφορίας έχει το Hogwarts Legacy


Οι Warner Bros. Games και Avalanche Software ανακοίνωσε πως το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 μόνο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η εκδοχή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τα PlayStation 4 και Xbox One θα γίνει διαθέσιμη στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ αυτή του Nintendo Switch θα βγει στις 25 Ιουλίου του 2023.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Hogwarts Legacy είναι ένα καθηλωτικό RPG παιχνίδι δράσης σε ανοιχτό κόσμο που εκτυλίσσεται στο σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε.Ζήστε το Hogwarts στα 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Η κληρονομιά σας είναι αυτή που φτιάχνεται εσείς. Ζήσε το Unwritten.
Ο Alan Tew (Van Helsing) είναι ο creative director και η Moira Squier έχει γράψει το σενάριο. O James Cabrera έχει κάνει το σχεδιασμό του ηλεκτρονικού παιχνιδιού και ο Alexander Horowitz έχει καθήκοντα συνθέτη.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου