Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες πωλήσεις του Sonic Frontiers


Η Sega πριν από μερικές ημέρες με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γνωστοποίησε πως το Sonic Frontiers έχει πουλήσει 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Οι κόσμοι συγκρούονται στην τελευταία περιπέτεια υψηλών ταχυτήτων σε ανοικτό κόσμο του Sonic του Σκαντζόχοιρου. Αποκάλυψε τα μυστήρια στα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού που τον λυμαίνονταν ορδές ρομπότ. Στην αναζήτησή του για τα χαμένα σμαράγδια του Χάους, ο Sonic παγιδεύεται σε ένα αρχαίο νησί που είναι γεμάτο με ασυνήθιστα πλάσματα. Πολέμησε ορδές από πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνάς έναν συγκλονιστικό κόσμο δράσης, περιπέτειας και μυστηρίου. Σπάσε το φράγμα του ήχου και βιώστε τη συγκίνηση της ελεύθερης εξερεύνησης σε έναν ανοικτό κόσμο πλατφόρμας υψηλών ταχυτήτων, καθώς διασχίζεις τα πέντε τεράστια Νησιά Starfall. Μπες στην περιπέτεια, πάρε στα χέρια σου τη δύναμη των Αρχαίων και αγωνίσου για να σταματήσεις αυτούς τους νέους, μυστηριώδεις εχθρούς. Καλώς όρισες στην εξέλιξη των παιχνιδιών Sonic.
Το Sonic Frontiers κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμο στα Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S. Ο Morio Kishimoto είναι ο creative director και οι Takashi Iizuka και Sachiko Kawamura έχουν καθήκοντα παραγωγού. Ο Ian Flynn έχει γράψει το σενάριο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου