Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Honest Trailers: Black Adam


Με το Black Adam να γίνεται διαθέσιμο στο HBO Max την Παρασκευή στην Αμερική, το Screen Junkies πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer της πιο πρόσφατης ταινίας του DCU.

Η σύνοψη του Black Adam είναι η εξής:
Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.
Το Black Adam έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20 Οκτωβρίου από την Tanweer. Ο Jaume Collet-Serra σκηνοθετεί από σενάριο των Adam Sztykiel, Rory Haines και Sohrab Noshirvani. Οι Dwayne Johnson, Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell, Marwan Kenzari, Pierce Brosnan, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer και Uli Latukefu βρίσκονται στο καστ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου