Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ρεκόρ για το God of War Ragnarök


Η Sony ανακοίνωσε πως πουλήθηκαν 5.1 εκατομμύρια αντίτυπα του God of War: Ragnarök κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της κυκλοφορίας του, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του PlayStation σε ότι αφορά first party παιχνίδι.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Μαζί, ο Κράτος και ο Ατρέας επιχειρούν να διεισδύσουν στα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Άσγκαρντ προετοιμάζονται για πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία, θα συγκεντρώσουν συμμάχους από όλα τα βασίλεια και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς στα πρόσωπα των θεών της Σκανδιναβίας, αλλά και τεράτων. Καθώς η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει, ο Κράτος και ο Ατρέας θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην ασφάλεια της οικογένειάς τους και στην ασφάλεια των βασιλείων...
Το God of War: Ragnarök κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4 και PlayStation 5. Ο Eric Williams είναι ο creative director και ο Matt Sophos έχει γράψει το σενάριο. Καθήκοντα παραγωγού έχει ο Cory Barlog, ενώ ο Bear McCreary είναι ο συνθέτης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου