Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίς τηλεοπτική στέγη το Grendel


Το Netflix αποφάσισε να μην προχωρήσει με το Grendel παρότι είχε δώσει παραγγελία οκτώ επεισοδίων, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ του Matt Wagner που έχει κυκλοφορήσει από την Dark Horse. Οι παραγωγοί θα προσπαθήσουν να βρουν νέα τηλεοπτική στέγη για τη σειρά.

Ο Abubakr Ali (Power Book II: Ghost, Katy Keene) έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Andrew Dabb (Resident Evil, Supernatural) θα είναι ο δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός στο πρότζεκτ. Στο καστ βρίσκονται και οι Jaime Ray Newman (Dopesick, The Time Traveler's Wife), Julian Black Antelope (The Flash, Debris), Madeline Zima (Californication, Hacks), Kevin Corrigan (Scenes from an Empty Church, The Get Down), Emma Ho (Star Trek: Strange New Worlds, The Expanse), Erik Palladino (The Marvelous Mrs. Maisel, Watchmen), Brittany Allen (What Keeps You Alive)and Andy Mientus (The Flash, Dolly Parton's Heartstrings).

Χρέη ειδικού παραγωγού θα έχουν και οι Wagner, Mike Richardson, Keith Goldberg και Chris Tongue. Η υπόθεση ακολουθεί τον Hunter Rose, έναν χαρισματικό ξιφομάχο, συγγραφέα και εκτελεστή, ο οποίος, προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο ενός χαμένου έρωτα, ξεκινά πόλεμο με τον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, για να συνειδητοποιήσει τελικά... ότι δεν υπάρχει λόγος να τους νικήσει, αφού μπορεί να γίνει ένας απ' αυτούς.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου