Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Honest Trailers: The Sandman


Το Screen Junkies πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer του The Sandman, το οποίο κυκλοφόρησε παγκοσμίως από το Netflix στις 5 Αυγούστου. Η σειρά προς το παρόν δεν έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε "Dreaming", όπου ο Sandman, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας. Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και καρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή.
Οι Neil Gaiman, David Goyer και Allan Heinberg είναι οι δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί του The Sandman, με τον τελευταίο να έχει καθήκοντα showrunner. Οι Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Jenna Coleman, Niamh Walsh, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James Young και Patton Oswalt είναι στο καστ. Στη παραγωγή βρίσκεται η Warner Bros. Television.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου