Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Προχωράει το sequel του Constantine με τον Keanu Reeves


H Warner Bros. έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης τη συνέχεια του Constantine, για το οποίο υπήρχαν φήμες από το Νοέμβριο του 2020. Ο Keanu Reeves θα έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Francis Lawrence θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Akiva Goldsman. Ο τελευταίος θα έχει και χρέη παραγωγού μαζί με τους J.J. Abrams και Hannah Minghella ενώ οι Lorenzo DiBonaventura και Erwin Stoff θα είναι ειδικοί παραγωγοί.

Η σύνοψη του Constantine είναι η εξής:
Ο Τζον Κόνσταντιν έχει το χάρισμα να βλέπει τους δαίμονες να περιφέρονται ελεύθεροι στη γη και σκοπεύει να τους στείλει πίσω στην κόλαση! Στο ρόλο του Κόνσταντιν, ο σταρ των ταινιών Matrix, Κιάνου Ριβς, προσπαθεί να κερδίσει τη λύτρωση πολεμώντας για το Καλό και εξορκίζοντας τους πράκτορες της Κολάσεως, σε ένα υπερφυσικό θρίλερ βασισμένο στους χαρακτήρες της νουβέλας Hellblazer της DC Comics/Vertigo. Όταν συναντά στο δρόμο του μια απελπισμένη αστυνομικό (Ρέιτσελ Γουάις) που του ζητά βοήθεια για το μυστηριώδη θάνατο της δίδυμης αδελφής της, τότε οι Πύλες της Κολάσεως ανοίγουν για ένα τρομερό πόλεμο, που στο τέλος ο Κόνσταντιν, θα αντιμετωπίσει τον ίδιο το Διάβολο...
Το Constantine έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Φεβρουαρίου του 2005 και η ταινία με προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 230.9 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Francis Lawrence σκηνοθέτησε από σενάριο των Kevin Brodbin και Frank Cappello. Στο καστ ήταν οι Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou και Peter Stormare.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου