Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Θα υπάρξει Constantine 2;


Σε μια φήμη που είναι πολύ πιθανό να απορριφθεί σχεδόν σύντομα, ο Peter Stormare άφησε να νοηθεί ότι θα υπάρξει sequel για τη ταινία του 2005, Constantine, με τον Keanu Reeves στον ομώνυμο ρόλο και τον Stormare ως βασικό αντίπαλο.

Ο Σουηδός ηθοποιός, που είχε το ρόλο του Lucifer, το ανακοίνωσε μέσω μιας εικόνας του από την ταινία και τον τίτλο "Sequel In The Works" αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάζει και τόσο εύκολο. Η ταινία είχε ως βάση το κόμικ της DC, Hellblazer, και συγκεκριμένα τον χαρακτήρα John Constantine, που ο Reeves ενσάρκωσε με αμερικανική προφορά. Ο χαρακτήρας είχε και τη δική του σειρά για μόλις μια σεζόν από το NBC με τον εξαιρετικό Matt Ryan, ο οποίος συνέχισε να ενσαρκώνει το χαρακτήρα και στο CW στο τηλεοπτικό σύμπαν του Arrowverse.

Η ταινία του 2005 είχε τον Francis Lawrence ως σκηνοθέτη από σενάριο των Kevin Brodbin και Frank Cappello, και τους Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou και Gavin Rossdale στο καστ. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο J.J. Abrams θα ετοιμάσει live action σειρά για την Justice League Dark με τον John Constantine να έχει ρόλο δίπλα από τους Deadman, Madame Xanadu, Shade, the Changing Man και Zatanna, με πλάνο να του δώσουν spin-off στον δημοφιλή χαρακτήρα ενώ υπάρχει η φήμη ότι θα έχει εμφάνιση και στη σειρά Sandman του Netflix.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου