Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Η Mari Yamamoto πήρε ρόλο στη σειρά του MonsterVerse


Η Mari Yamamoto (Pachinko, Kate) έκλεισε για άγνωστο ρόλο στην live-action σειρά του MonsterVerse που ετοιμάζει το Apple TV Plus, η οποία έχει στο καστ τους Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett, Elisa Lasowski, Kurt και Wyatt Russell.

Ο Matt Shakman (WandaVision, Game of Thrones) θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού. Οι Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) και Matt Fraction θα είναι οι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ θα έχουν και οι Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita. Η Legendary Television θα είναι στην παραγωγή.

Η υπόθεση θα ακολουθεί τη βροντερή μάχη μεταξύ του Godzilla και των Τιτάνων που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και τη νέα συγκλονιστική πραγματικότητα ότι τα τέρατα είναι αληθινά, και θα εξερευνήσει το ταξίδι μιας οικογένειας που να αποκαλύψει τα θαμμένα μυστικά της και μια κληρονομιά που τους συνδέει με τη γνωστή μυστική οργάνωση Monarch.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου