Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ο Grant Ross θα έχει ρόλο στο One Piece;


Ο Grant Ross (Warrior, American Monster και The Kissing Booth) με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι έχει πάρει ρόλο στο One Piece και θα υποδυθεί τον Genzo.

Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Jacob Gibson, Emily Rudd, Taz Skyler, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward (Hacks), McKinley Belcher III, Vincent Regan και Peter Gadiot είναι στο καστ. Ο Steven Maeda (Lost, The X-Files) είναι σεναριογράφος, showrunner και ειδικός παραγωγός και ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage) είναι σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός. Οι Tomorrow Studios και Netflix βρίσκονται στην παραγωγοί και οι Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως και πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να διεκδικήσει το θρυλικό θησαυρό "One Piece" που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής. Συγκεντρώνει ένα πλήρωμα και ένα πλοίο και εξερευνά την Μεγάλη Γραμμή σε αναζήτηση του θησαυρού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αντιπάλους πειρατές και το Ναυτικό της κυβέρνησης κατά μήκος του δρόμου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου