Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Η Hunter Schafer θα έχει ρόλο στο The Ballad of Songbirds and Snake


Η Hunter Schafer (Euphoria) έκλεισε για ρόλο στο prequel του Hunger Games, The Ballad of Songbirds and Snake, και πρόκειται να ερμηνεύσει την Tigris Snow η οποία είναι η ξαδέρφη του Coriolanus.

Οι Tom Blyth, Rachel Zegler, Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing, Aamer Husain, Josh Andrés Rivera, Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples και Hiroki Berrecloth είναι στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 17 Νοεμβρίου του 2023. Ο Francis Lawrence έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και ο Michael Arndt (Catching Fire) έχει γράψει το σενάριο, με τον Michael Lesslie να έχει γράψει το πιο πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου.

Οι Suzanne Collins, Tim Palen και Jim Miller θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού και οι Francis Lawrence, Joseph Drake, Nina Jacobson και Brad Simpson θα έχουν χρέη παραγωγού. Οι Meredith Wieck and Scott O'Brien θα έχουν την επίβλεψη για λογαριασμό του στούντιο.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου