Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Δεν προχωράει το Django/Zorro


Ο Jerrod Carmichael σε συνέντευξη του στο GQ αποκάλυψε πως δεν προχωράει η ταινία "Django/Zorro", η οποία θα ήταν η κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης σειράς κόμικ που αποτελεί τη συνέχεια του Django Unchained.

Η υπόθεση του comic book λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Django Unchained. Ο Django εξακολουθεί να είναι κυνηγός επικηρυγμένων και επειδή έχει επικηρυχθεί στην Ανατολή, δραστηριοποιείται κυρίως στις Δυτικές Πολιτείες. Αφού βρήκε ένα ασφαλές σπίτι στην γυναίκα του, Broomhilda, κοντά στο Σικάγο, βγαίνει ξανά στο δρόμο και της στέλνει χρήματά όποτε ολοκληρώνει μια δουλειά. Εντελώς τυχαία συναντάει τον ηλικιωμένο και πολύπειρο Diego de la Vega - τον φημισμένο Zorro - και σύντομα ανακαλύπτει πως έχει ενθουσιαστεί από αυτό τον ασυνήθιστο χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί και αυτός να πάρει μέρος σε μάχη μόνος του. Στην συνέχεια ο Django γίνεται ο «σωματοφύλακας» του Diego και θα συνεργαστούν σε μια αποστολή για να απελευθερώσουν τοπικούς ιθαγενείς από τη δουλεία.

Το Django/Zorro αποτελείται από επτά τεύχη και κυκλοφόρησε από το 2014 έως το 2015 από τις Dynamite Entertainment και DC Comics. Οι Quentin Tarantino και Matt Wagner έχουν γράψει το σενάριο και ο Esteve Polls έκανε την εικονογράφηση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου