Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Θα δούμε το Crisis on Infinite Earths στο DCEU;


Το Giant Freakin Robot υποστηρίζει ότι η Warner Bros. Pictures έχει κάνει πρόταση 30 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ben Affleck για να επαναλάβει το ρόλο του Batman και να πρωταγωνιστήσει σε μεταφορά του storyline "Crisis on Infinite Earths".

Η σύνοψη του κόμικ είναι η εξής:
Αυτή είναι η ιστορία που άλλαξε για πάντα το DC Universe. Μια μυστηριώδης οντότητα γνωστή ως Anti-Monitor έχει αρχίσει μια σταυροφορία στο πέρασμα του χρόνου για να εξαφανίσει κάθε ύπαρξη. Καθώς καταστρέφονται συστηματικά οι εναλλακτικές γαίες, ο Monitor γρήγορα συγκεντρώνει μια ομάδα υπερήρωων από όλες τις περιόδους και το διάστημα για να πολεμήσει το αντίγραφο του και να σταματήσει την καταστροφή. Οι σπουδαιότεροι ήρωες της DC, όπως οι Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern και Aquaman, συνεργάζονται για να σταματήσουν την απειλή, αλλά καθώς παρακολουθούν τόσο τον Flash όσο και την Supergirl να πεθαίνουν στη μάχη, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ακόμα και όλοι οι ήρωες του κόσμου μπορούν να σταματήσουν αυτή την καταστροφική δύναμη.
Το Crisis on Infinite Earths είναι maxi-series της DC Comics η οποία αποτελείται από δώδεκα τεύχη και κυκλοφόρησε από τον Απρίλιο του 1985 έως το Μάρτιο του 1986. O Marv Wolfman έγραψε το σενάριο και ο George Perez έκανε την εικονογράφηση. Τέλος να υπεθυνμίζουμε πως η εν λόγω ιστορία χρησιμοποιήθηκε για crossover event του Arrowverse το 2019.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου