Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Honest Trailers: Morbius


Το Screen Junkies πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer του Morbius, το οποίο είναι η νέα spinoff ταινία από τον κόσμο του Spider-Man που έχει ετοιμάσει η Sony Pictures.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο σκοτεινούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, έρχεται και βρίσκει τη θέση του στη μεγάλη οθόνη. Ο βραβευμένος με Oscar Jared Leto μεταμορφώνεται στον Michael Morbius, έναν αινιγματικό αντι-ήρωα, θανάσιμα μολυσμένο με μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Αποφασισμένος να σώσει κι άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Dr. Morbius μπλέκεται σε ένα απελπισμένο παιχνίδι. Είναι όμως όλα όπως δείχνουν ή θα καταλήξουν χειρότερα από την ίδια την ασθένεια;
Το Morbius έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Μαρτίου από την Feelgood Entertainment. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson. Παραγωγοί είναι οι Avi Arad Matt Tolmach και Lucas Foster.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου